Welkom!

RokStories SOLAR telecom is vanaf 2010 leverancier van de 2N liftproducten in diverse uitvoeringen. Daarnaast levert SOLAR telecom BV onder eigen label haar eigen producten die voor de liftindustrie relevant zijn.

 

De basis van elk 2N liftproduct werkt geheel zelfstandig zonder spanning en is universeel. Hiermee bedoelen wij dat deze melder functioneert op het analoge Europese vaste telefoonnet, op een analoge toestelpoort van een PABX, of het GSM netwerk.

De 2N SingleTalk liftalarmmelder kan worden geleverd in verschillende uitvoeringen.  

  • In standalone werkend systeem
  • Als zelfstandig werkend systeem In clusterverband op één telefoonlijn of achter één GSM module. Uitbreidbaar naar maximaal 8 units op één lijn en elke unit is dan rechtstreeks via DISA techniek aankiesbaar en elke unit beschikt over zijn eigen faciliteiten..
  • Leverbaar als basis inbouwsysteem.
  • Compleet met frontplaat (200 X 140 mm)
  • Als bijzonder fraai uitgevoerde compactunit (Opbouw).
  • In combinatie met machinekamermodule met telefoon, voor spraak met de opgesloten passagier in de liftcabine of voor programmering zonder telefoonaansluiting.


Indien u de periodieke testmeldingen in eigen beheer wenst uit te voeren, dan kunt u tegen een voor u aantrekkelijke investering deze 3-daagse testmeldingen dag en nacht automatisch ontvangen. Bel ons hierover voor meer informatie. Hiermee kunt u veel kosten besparen en u heeft een complete grip op het liftenbestand in uw organisatie..

Uiteraard zijn de producten die we aanbieden gebaseerd en ontworpen aan de hand van de Europese NEN norm voor de Europese lift, die ook in Nederland geldt. Ook de brandweernorm (81-72) wordt hierbij betrokken.

Op deze website kunt u informatie betreffende onze liftoplossingen bekijken en  eventueel handleidingen raadplegen. Wij staan u graag te woord om toelichting te geven op onze producten. Hiervoor maken wij graag een afspraak. Ook indien u technische ondersteuning wenst bij de installatie.

 

Contact opnemen

image

Neem contact met ons op voor meer informatie, bel 0529-430981.

Onze gegevens

Solar telecom BV

Slingerlaantje 5
7722 RW Dalfsen
Tel:  +31 (0)529-43 09 81
Fax: +31 (0)529-43 13 16


De laatste bestanden